Referenser

Vi upplevde att vi ledarna var i många avseenden satta under stor press och det gjorde att deras självinsikt minskade betydligt. Lead by Martin hjälpte mig att förstå hur jag som ledare kunde utveckla dessa direktrapporterade chefer och få dem att växa i sina roller. Martin Hansson har en förmåga att på ett lugnt och förtroendeingivande sätt visa mig och min omgivning om vad som behöver göras samt vilka tekniker och metoder som vi behöver använda oss av. Såg en stor förändring i mitt ledarskap efter våra samtal och genom DISC analysen fick gruppen en självinsikt i hur individen påverkas av ett mindre bra ledarskap. Motståndet byttes ganska snart till en medgång i organisationen. Kan verkligen rekommendera Lead By Martin till andra företag vilket jag redan gjort. Tack Martin för vad du gjorde!!
Robert Tham, Sales Director Carlsberg Sverige AB 2012

När jag fick kontakt med Martin var jag ny avdelningschef med 9 medarbetare och jag upplevde stress över min nya arbetssituation. Med hjälp av Martins trygga hand lotsade han mig vidare och han fick mig utveckla mina ledaregenskaper. Nu när jag slutar som regionchef hos HIFAB har jag tillsammans med Lead by Martin utökat mitt ledaransvar från en avdelning med 9 medarbetare till två avdelningar med 24 medarbetare. I min nya befattning som filialchef med ansvar för två filialer med 39 medarbetare tar jag självklart med mig Martin i mina nya utamningar!
Mats Karlsson, Filialchef Imtech VS-teknik AB

Efter en av mina föreläsningar kom Martin fram och frågade mig om jag ville bli ännu bättre på scen och tydligare i min presentation. Vem vill inte det? Jag träffade sedan Martin under ett par timmar och han tipsade mig om saker som definitivt kommer att förbättra mitt framförande. Dessutom fick jag lära mig hur jag på ett enklare och smidigare sätt kan hantera tekniken under min föreläsning.
Jag kommer helt klart att använda mig av Martin när jag nu skall förbereda min kommande föreläsningsserie.
För vem vill inte bli världsmästare även på scenen?
Martin Lidberg, världsmästare i brottning

Martin Hansson 08-24 29 00